Karaçoban Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Hacılar Mahallesi Hastane Caddesi No2 Karaçoban/ERZURUM
Vizyon
Okulumuzun bütün paydaşları olan bizler, maddi ve manevi varlığımızı borçlu olduğumuz toplumun, maddi ve manevi varlığına hizmet için herkesin süper liderlik özelliği kazandığı, öğretmeyi ve öğrenmeyi bilen, yenilikçi, bilgiyi bilime ve kültüre dönüştürebilen, herkesin birbirine saygıyı esas aldığı ve örnek olduğu bir okul kültürü oluşturarak kendi içinde işbirlikçi ve paylaşımcı, sektörün diğer elemanlarına karşı rekabetçi bir anlayışla hareket edip onlara örnek olan, bütün paydaşların mutlu olduğu bir kurum oluşturmaya kendimizi adadık.
Misyon
Okulumuzun bütün paydaşları olarak, zamanı, mekanı ve bütün araçları verimli kullanarak, işbirliği ve dayanışma içinde toplumun entelektüel ve sosyal sermayesinin, zihinsel işgücünün artımına katkıda bulunmak amacıyla öğrencilerimizi bir üst eğitime, hayata ve mesleğe hazırlarken onları, Atatürk ilke ve inkılaplarını ve milli değerlerimizi benimsemiş, geçmişinden ders, bugün risk alabilen ve geleceği planlayabilen, sorun çözebilen, eleştirebilen, evrensel değerleri gözeten, sosyo-kültürel yönden donanımlı, çalışkan, işbirliğinin, arkadaşlığın, kardeşliğin ve yardımlaşmanın gereğine inanmış bireyler olarak yetiştirmek.
08.00-15.10 Pazartesi 08.00-16.00 Salı-Çarşamba-Perşembe 08.00-15.30 Cuma
İlçe merkezi