Kas

'Başkalarını bilmek bilgeliktir, kendini bilmek ise aydınlanmadır.'

Dünya felsefe günü münasebetiyle Felsefe öğretmenimiz Pınar YILDIZ BAYGÜL ve öğrencilerimizin birlikte hazırladıkları pano.

Kas

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Gününde öğrencilerimiz fidan dikerek çeşitli etkinliklerde bulundu.

Kas

Türk ve dünya tarihine adını altın harflerle yazdıran büyük bir liderin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde onu bir kez daha saygıyla ve rahmetle anıyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı sebebiyle okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış oldukları pano.

Ekm

Okulumuz Hayvanları Koruma Kulüp öğrencileri ve kulüp öğretmenleri Efe Mehmet TOPAL, Hatice Kübra YÜCELİ ve Nagehan MERDAN 4 Ekim Hayvanları Koruma Gününde duyarlılık oluşturmak adına hayvanlari besleyerek okul panosu hazırladılar.

Eyl

DÜNYA İLKYARDIM GÜNÜ, kazalar ve ani hastalık durumunda tıbbi yardım gelinceye kadar yapılabilecek ilkyardım uygulamaları hakkında toplumun bilgilendirilmesi, toplumda ilkyardım eğitimlerine yönelik duyarlılık ve bilinç oluşturulması, toplum bireylerine, herkesin yaşam kurtarmak amacıyla ilkyardım öğrenmek ve uygulamak için cesaret kazandırılması için her yıl Eylül ayının ikinci Cumartesi günü kutlanmakta olup okulumuzda etkinlekler yapılmıştır.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim dönemimiz öğretmenlerimizin seminer haftası ile başlamıştır.

May

İlçemizde düzenlenen çeşitli müsabakalarda derece alan öğrencilerimize madalyaları takdim edildi.

May

Okulumuz öğrencilerine Trafik ve İlk Yardım Haftası etkinlikleri kapsamında Karaçoban İlçe Emniyet Müdürlüğü personellerince trafik egitimi verildi.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri tarafından coşkuyla kutlandı.

May

Erbab İş sagligi güvenliği çalışması kapsaminda okulumuz 9/A çocuk gelisimi sinifi okulumuz öğretmenlerinden Efe Mehmet Topal ve Fatih Mehmet Sivri rehberliğinde okul panosu hazirladilar.

May

Yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerimiz öğretmenlerimizden bilgi alabilecektir

May

Bilinçli Teknoloji Kullanımı konusunda velilerimizi bilgilendirmek adına okulumuz psikolojik danışmanı Melike Kahraman Yılmaz tarafından seminer verilmiştir.

Mrt

Okulumuz öğrencileri arasında satranç ve masa tenisi turnuvaları düzenlenmiştir. Katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür eder başarılı olan öğrencilerimizi tebrik ederiz.