Mrt

11 Ayın Sultanı Ramazan Ayının Gelişi Okulumuzda Coşkuyla Karşılandı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulu ve Mehmet Akif Ersoy' u Anma Günü sebebiyle okulumuzun öğrencileriyle beraber pano çalışmamızı tamamlayıp İstiklal Marşı'nın ne şartlarda yazıldığını anlamaya çalışıp ünlü şairimiz Mehmet Akif Ersoy hakkında konuştuk.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinin kimya dersinde yapmış oldukları Karışımları Ayırma ve Saflaştırma Yöntemleri ile ilgili deneyleri.

Mrt

11/A Çocuk Gelişimi ve Eğitimi öğrencilerimizin Yeşilay Haftasi kapsamında yapmış oldukları resimler.

Okulumuzda kütüphane kurma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Öğrencilerimize kitabı, kütüphaneyi sevdirmek ve okuma alışkanlığı kazandırmak adına okuma etkinlikleri düzenliyoruz.

Kütüphanemizin kurulmasında destek veren Karaçoban İlçe Millî Eğitim Müdürlüğümüze, Ziraat Bankası Karaçoban Şube Müdürlüğüne ve tüm bağışçılarımıza ayrıca okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerine teşekkürlerimizi sunarız.

Geleceğimiz için bugünden enerji verimliliği. Farkında ol. Harekete Geç.

Ara

Okulumuz 10-A Bilişim Teknolojileri öğrencilerimizin robotik ve kodlama dersi çalışmaları.

Ara

Okulumuz 12. Sınıf öğrencileri için TYT, AYT deneme sınavlarımız başlamıştır.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü öğrencileriyle ilçemizde bulunan Özel Umut Işığı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ne ziyarette bulunduk. Öğrencilerimiz çocuklara hediyelerini vererek onlarla yaptıkları materyalleri uygulama fırsatı buldular.

Kas

Okul rehber öğretmenimiz Melike KAHRAMAN YILMAZ tarafından okulumuz öğrencilerine Akran zorbalığı semineri verildi.

Kas

10/A Çocuk Gelişimi sınıfı öğrencilerimizin el emeğiyle hazırladıkları hediyeleri.

Okulumuz öğretmenlerinin 24 Kasım yemeği.

Tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun.

Okulumuz 10-A Çocuk Gelişimi sınıfıyla oyun minderi çalışması

Kas

"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir."

Milli Mücadelemizin mimarı, Cumhuriyetimizin kurucusu, fikielriyle bugün hâlâ yolumuzu aydınlatan

ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.

Saygıyla, özlemle, gururla anıyoruz.

Kas

Okul psikolojik danışmanımız Melike KAHRAMAN YILMAZ tarafından 11 ve 12. Sınıf öğrencilerine yönelik YKS tanıtım semineri yapılmıştır.

Kas

Okul Psikolojik Danışmanımız Melike KAHRAMAN YILMAZ tarafından 9. Sınıf öğrencilerinin liseye ve okula adaptasyonlarını sağlamak adına Okula ve Çevreye Uyum semineri yapılmıştır.